O NAMA

Resmedica

Resmedica je ordinacija iz oblasti Interne medicine osnovana 2018 godine, pruža usluge kompletne ultrazvučne dijagnostike rade doktori radiolozi sa VMA, ultrazvuk srca radi kardiolog dr Miodrag Šipčić takođe sa VMA. Specijalistički pregledi u našoj ordinaciji su iz oblasti kardiologije,urologije,endokrionologije,reumatologije, gastroenterologije, pulmologije i otorinolaringologije.

Za preko 5 godina rada ordinacije pregledan je veliki broj pacijenata sa teritorije opštine Rakovice ,Voždovca i šire. Posebno važna informacija je da su naši honorarni saradnici doktori sa VMA koji imaju veliko iskustvo.

Kada dođete u našu ordinaciju možete očekivati ljubaznost i posvećenost pacijentima, diskretnost  i visok nivo profesionalizma. Naši stručnjaci će vas pažljivo pregledati i pružiti vam sve inforacije koje vam mogu pomoći u razumevanju vašeg zdravstvenog stanja.

Naša ordinacija je specijalizovana za širok spektar ultrazvučnih pregleda: ultrazvuk abdomena, štitaste žlezde, dojki, mekog tkiva, ramena, kolena, skočnog zgloba, ultrazvuk srca, dopler krvnih sudova vrata, ruku i nogu.

Od dijagnostičkih metoda takođe pružamo usluge holter ekg-a i holter TA (pritiska), spirometrije (kapaciteta puća).

Bilo koji pregled iz oblasti interne medicine da vam je potreban ili detaljan ultrazvučni pregled određenih organa ili sistema, naš tim je tu da odgovori na vaše potrebe i zahteve. Vaše zdravlje nam je najvažnije zato se trudimo da vam pružimo najkvalitetniju uslugu. Bezbednost, tačnost i preciznost su naši prioriteti, kako biste imali mir uma i pouzdane rezultate.

X